Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Hammerfest Auto finner du alt du trenger til bilen din

Hammerfest Auto er en av regionens ledende bilforhandlere med det mest moderne bilanlegget i området. Vi tilbyr salg av Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy, og selger også en rekke originalt tilbehør, dekk og felger. Vi har et eget bilverksted der vi utfører service- og reparasjonstjenester, og for deg som ikke vil kjøpe egen bil har vi gode muligheter for både leasing av firmabil, privatleasing og bilutleie. Hammerfest Auto tilbyr også god bilforsikring, bilfinansiering, billån og serviceavtaler.

Hos oss finner du svært dyktige fagfolk, som er spesialister på Volkswagen. Våre bilmekanikere kurses og oppdateres hos Volkswagens importør flere ganger i året. Vi har nesten 50 års erfaring som bilforhandler av kjente merkevarer, noe som gir deg både trygghet og kvalitet. Vi har svært fornøyde kunder, og vi er ISO-sertifisert.

Hammerfest Auto ble etablert i 1969. I 2012 flyttet vi inn i nytt bilanlegg i Fjordaveien 36. Bilanlegget fremstår i dag som regionens mest moderne bilanlegg. Konsernet har 21 ansatte, og omsetter for rundt 70 millioner i året. Hammerfest Auto eies i dag av AS Bil & Bo som i tillegg driver Cirkel K Rypefjord og et Mekonomen-verksted, som reparerer alle bilmerker. Konsernet er samlokalisert i Fjordaveien 36 i Hammerfest.

Et av våre største fokusområder er at du som kunde skal trives hos oss og få den hjelpen du trenger.

Velkommen til oss hos Hammerfest Auto!

Åpningstider

Salg

  • Mandag - Fredag
    08:00 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››